HOX!
  Lisää erilaisia pussinsaumaajia ravintolalaitekuvastosta >>


>>
 Pussinsulkijat, rasiansulkijat ja käsipakkauslaitteet

>>  KT-tuotevideot  (Youtube-linkki)


Pussinsulkijat, rasiansulkijat ja käsipakkauslaitteet KTHB-10 on erittäin nopea käyttää - saumausaika alle 1s. Vastuslanka on pitkäikäinen ja sen vaihtaminen on nopeaa ja helppoa. Jatkuvassa käytössä vastuslanka ei ylikuumene kuten impulssisaumaajassa. Teflonkudelma on siirrettävissä kuusi kertaa ennen uuden kudelman vaihtoa. Laitteen molemmilla sivuilla on valmiit paikat pussien ripustamista varten.
 

HB-10

PUSSINSULKIJA KT

Pakkaamalla tuotteesi siististi ja hygieenisesti pusseihin vähennät hävikkiä ja pidät ruuan tuoreena pitempään. Nopealla ja helppokäyttöisellä krokotiilisaumaajalla ja sopivan kokoisilla pusseilla laitat tuotteesi herkullisesti esille hetkessä.

Pussit kestävät tuotteen lämmittämisen 170 'C uunissa tai mikroaaltouunissa pussin kulma auki leikattuna.

HB-10 pussinsulkija on tarkoitettu muovivalmisteisten pussien sulkemiseen. Pussinsulkija on tarkoitettu elintarvikekäyttöön. Ruostumaton rakenne ja turvallinen 6 V käyttöjännite.

  • Leveys, syvyys, korkeus: 450 x 100 x 100 (300) mm
  • Max. saumausleveys: 280 mm
  • Paino: 4,8 kg

>>  Katso esittelyvideo


 

RASIANSULKIJAT

Rasiansulkijat ovat tarkoitetut muovikalvojen sekä pahvikansien sulkemiseen rasioihin. Kone on tarkoitettu elintarvikekäyttöön: elintarvikeliikkeet, pikaruokalat, ravintolat, laitos- ja suurkeittiöt sekä ruokajakelupisteet.

Kapasiteetti: 200-300 saumausta tunnissa. Rasian asentaminen, filmin veto rasian päälle ja lämpösaumaus - kesto noin 10s.

Käyttö: KT:n valmistamat rasiansulkijat on varustettu magneetilla ja säädettävällä aikakellolla, joiden ansiosta saumaustulokset ovat tasalaatuisia, sekä käyttö on helpompaa -> kantta ei tarvitse pitää manuaalisesti alhaalla saumauksen aikana. Aikakellolla säädetään haluttu saumausaika (1-10 s.), magneetti pitää kannen alhaalla. Kun säädetty aika on kulunut, kansi palautuu automaattisesti alkuasentoon. Kanteen sijoitettu lämpölevy on jousikuormitteinen, joka takaa tasaisen saumaustuloksen.

Rasiansulkija on suunniteltu siten, että sen käyttö on helppoa ja säännönmukaista. Lisäksi kone on suunniteltu mahdollisimman kevyeksi käsitellä. Materiaaleiksi on valittu helppohoitoiset materiaalit ja kuluvien osien lukumäärä on pyritty pitämään mahdollisimman pienenä.

Tekniset tiedot


 

0391

KÄSIPAKKAUSLAITE DIGI SA-11

Venyvään kalvoon käsin käärittävien pakkausten tekemiseen suunniteltu pakkauslaite, joka helpottaa ja nopeuttaa pakkaustyötä.

Laitteessa mm. kalvorullaston säädettävä jarru, lämpösauvalla tapahtuva käryämätön kalvonkatkaisu, termostaattiohjattu lämpölevy ja pakkauksen kiristämiseen tarkoitettu taso.

  • Lämpölevylle oma lämmönsäätö
  • Kalvonirrotusmekanismi leikkurissa
  • 230 V / 200 W
  • Max. kalvoleveys 400 mm
  • Mitat 470 (L) x 585 (S) x 140 (K) mm

   
 

<< Tuotteet-sivulle