Lomakkeen lähettäminen


Lomakkeen lähettäminen on helppoa. Täytä kaikki vaadittavat kentät (*) ja lähetä lomakepainamalla -painiketta. Mikäli kaikkia pakollisia kenttiä ei ole täytetty, saat siitä ilmoituksen näytölle.

Täytäthän lomakkeen huolella, jotta voimme palvella Sinua mahdollisimman nopeasti.Menivätkö lähettämäni tiedot varmasti perille?

Mikäli saat näytölle ilmoituksen "Kiitoksia yhteydenotostanne!",
olemme vastaanottaneet lähetetyt tiedot onnistuneesti.

Mikäli et saa ilmoitusta, siirry takaisin lomakkeelle painamalla selaimesi tai 'edellinen'-painiketta, täytä puuttuvat tiedot ja lähetä lomake uudelleen. Mikäli et halua lähettää lomaketta, sulje sivu 'X'-painikkella.Tietojenkäsittely


Antamasi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.
Tietoja käytetään vain sujuvan yhteistyömme ja kaupankäyntimme takaamiseksi. Tietojasi luovutetaan ainoastaan siinä tapauksessa kolmannelle osapuolelle, mikäli se edellyttää tuotetoimituksen onnistumista tai rahoituspäätöksen saamista. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.


Haluan jättää palautteen nimettömänä, mitä teen?

Mikäli haluat antaa palautetta nimettömänä, kirjoita vaadittuihin (*) kenttiin esimerkiksi tähtiä ****. Ilmoitathan lomakkeen kohdassa haluttu 'Yhteydenottotapa', mikäli haluat palautteeseesi vastattavan. Vastaamme kaikkiin pyydettyihin palautteisiin.

Otamme mielellämme vastaan niin risut kuin ruusutkin! Anna palautetta, niin voit vaikuttaa! Palautteen avulla pyrimme kehittämään palvelujamme, jotta voimme jatkossa palvella sinua entistä paremmin.

 
Virheilmoitus, mitä teen?
 
Ei hätää, jos kohtasit vastaavanlaisen virheilmoituksen on syynä luultavimmin hetkellinen (muutaman sekunnin) katkos www-palveluissamme tai Internet-yhteytesi on väliaikaisesti poikki.
 
1. Kts. lomakkeen lähettäminen.
 
2. Tarkista Internet-yhteytesi toiminta: Avaa uudelleen selainohjelmasi ja kokeile aukeaako jokin muu www-sivu ongelmitta. Jos aukeaa: vika on luultavimmin www-palvelussamme ja voit yrittää lähettää tiedot hetken kuluttua uudelleen tai ottaa meihin muulla tavoin yhteyttä.