KAUPAN EHDOT / SOPIMUSEHDOT
 
Asennus
Hinnat / hinnasto
Kaupan sitovuus
Maksuehdot ja maksutavat
Ominaisuudet
Omistusoikeus
Palautusehdot
Reklamaatio
Takuu ja takuuehdot
Tarjous
Tietosuojaseloste
Toimittajan vastuu
Toimitusaika
Toimitusehdot ja toimitustavat: esimerkkejä toimitustavoista, peruskuljetus ja lisäpalvelut
Toimitusehtojen muuttaminen
 


ASENNUS

Laitteen asennus / kokoaminen / kasaaminen / asennustarvikkeet ei sisälly koskaan tuotteen hintaan. Asennusta vaativat laitteet toimitetaan ilman asennustarvikkeita (esim. voimavirtakaapelit, pistotulpat, kaasuletkut, painoventtiilit, poistoletkut ym.) ellei erikseen tuotekuvauksessa mainita. Jotkin laitteet toimitetaan osina, jotta ne eivät rikkoonnu kuljetuksen aikana.

Asennuspalvelu tarjotaan aina tapauskohtaisesti osana laitetarjousta tai eri tarjouksen mukaan.
Sähkö- ja kaasulaitteiden asennus tulee suorittaa valtuutetun sähkö/kaasu/huoltoliikkeen toimesta.
 


HINNAT / HINNASTO
 • Kuvastot / hinnastot  löydät täältä
   
 • Tarjoukset, kampanjat ja poistotuotteet löydät tarjoushinnoin täältä.
   
 • Ravintolatarvikkeiden (suurin osa) nettohinnastot  löydät täältä.

>> Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
 

Tuotteiden hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (alv. 0%), ellei toisin ole tuotekohtaisesti mainittu. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. Tuotteiden hintoihin lisätään toimituskulut eri sopimuksen mukaan.

Hinnat eivät sisällä jätehuollon järjestelystä tai hyödyntämisestä aiheutuvia kustannuksia. Ammattikäytössä laitteen haltija vastaa SER-romusta.

Uusien tuotteiden verottomiin hintoihin (alv. 0%) lisätään voimassaoleva arvonlisävero (24 %).
Käytettyjen tuotteiden verottomiin hintoihin (alv. 0%) lisätään voimassaoleva arvonlisävero (24 %).
 

Huom! Kaikista tuotteista ei ole web-sivuilla hintaa / hinnastoa, sillä tuotteiden hinnat muuttuvat usein ja hintaan vaikuttaa aina hankintamäärä.

Haluamme tarjota tarvitsemasi tuotteet aina kilpailukykyiseen ja edulliseen hintaan toimitettuna koko Suomeen. Oli kyseessä sitten yksittäinen laite, rst-kaluste, tarvike tai isompi kokoonpano...

>> Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!


Mikäli et löydä etsimääsi tuotetta / mallia, niin kannattaa aina varmistaa saatavuus ottamalla yhteyttä.

 KAUPAN SITOVUUS

Kauppa on aina sitova, kun asiakas on jättänyt tilauksen. Tuotteilla ei ole automaattista palautusoikeutta. Tilauksen voi jättää suullisesti, puhelimitse tai kirjallisesti (postitse / sähköpostitse / www-lomakkeella) myyjälle. Kun asiakas jättää tilauksen, hyväksyy hän samalla voimassa olevat kaupan ehdot.

Leasingkaupoissa tilaus edellyttää lisäksi leasingsopimuksen tekemistä, allekirjoitusta ja palautusta.

Asiakkaalle lähetetään tilausvahvistus, mistä näkyy tiedot kaupasta ja tilatuista tuotteista toimitus- ja maksuehtoineen.
 MAKSUEHDOT JA -TAVAT

- Käteinen
- Pankkikortit / luottokortit:
Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro

Visa

Visa Electron 

MasterCard

Maestro

- Rahoitus/leasing: tarjoamme yli 400 euron (alv. 0%) laite- ja kalustehankintoihin
- Postiennakko
- Matkahuollon jälkivaatimus
- Ennakkomaksu
- Laskutus (sähköpostilasku, e-lasku / verkkolasku / sähköinen lasku)
 OMINAISUUDET

Esitteissä tai tuotetiedoissa määritellyt tuotteiden ulkonäköä, rakennetta tai teknisiä ominaisuuksia koskevat tiedot voivat muuttua. Jatkuvan tuotekehityksen vuoksi pidätämme oikeuden tuotemuutoksiin. Varmistathan tuotteen soveltuvuuden käyttöösi ennen hankintaa.
 OMISTUSOIKEUS

Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle kunnes koko kauppahinta on maksettu. Velallisella ei ole oikeutta luovuttaa omaisuutta edelleen, liittää sitä muuhun omaisuuteen tai muutoin määrätä omaisuudesta omistajan tavoin.
 PALAUTUSEHDOT

Palautuksista on aina etukäteen sovittava myyjän kanssa ennen palautusta. Tavaroiden palautus hyväksytään edellyttäen, että lähetys ei ole ollut tilauksen mukainen, johtuen esimerkiksi myyjän virheestä.

Poikkeustapauksissa varasto-ohjelmaan kuuluva tuote voidaan ottaa palautuksena myyjän suostumuksella, vaikka tuote olisi ollut tilauksen mukainen. Tuote pitää palauttaa käyttämättömänä alkuperäisessä tehtaan paketissa erikseen annettavan tuotekohtaisen ohjeistuksen mukaisesti. Käyttämättömästä virheettömänä palautetusta tuotteesta hyvitetään 80 % tuotteen hinnasta kulujen kattamiseksi. Rahti-/toimituskulut (myös palautusrahdit) ovat kertaluontoisia kulueriä ja niitä ei hyvitetä.
Palautukset sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Emme lunasta postiennakolla tai Matkahuollon bussiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Erikois- ja mittatilaustyönä tehtyjä tuotteita, tilaustuotteita, tehdastilauksena toimitettuja tuotteita, sekä käytettyjä tuotteita emme ota palautuksina.
 REKLAMAATIO

Tarkista pakkauksen ja tuotteen kunto jo tavaran vastaanottohetkellä, vaikka käyttöönotto olisikin myöhemmin. HOX! Muista tutkia ja avata tuotteen pakkaus, sekä tarkistaa tuotteen kunto ja varustus mahdollisten vaurioiden / puutteiden varalta. Mikäli kaikki on kunnossa, kuittaa lähetys vastaanotetuksi.

Mikäli kaikki ei ole kunnossa ja...

A) Tuote tai pakkaus on vastaanottohetkellä vaurioitunut, tee heti varauma vahingosta / vauriosta rahtikirjaan kuljettajan kanssa ja kuittaa lähetys vastaanotetuksi. Varauman vahvistaa allekirjoituksellaan kuljettaja. Muista ilmoittaa asiasta myös meille.

B) Tuotteessa on piilevä vahinko (piilovaurio) ja tuotteen vauriota ei ollut mahdollista todeta tai tarkastaa vastaanottohetkellä, tulee tapahtuneesta tehdä reklamaatio. Reklamoi asiasta suoraan rahtikirjassa mainittuun kuljetusyhtiöön kirjallisesti 5 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Lisätietoa reklamaation teosta kuljetusyhtiön www-sivuilla. Muista ilmoittaa asiasta myös meille.

C) Tuotteessa tai sen varustuksessa on puutteita / tuote ei toimi oikein, ota yhteyttä meihin. Huomautusaika 8 päivää.

Mikäli kaikki oli kunnossa alunperin mutta...

D) tuotteeseen tulee vikaa myöhemmin / tuote ei toimi oikein, ota yhteyttä meihin.
Käsittelyn nopeuttamiseksi etsi ostokuitti / käsittelynumero / kerro tarkempi laitteen hankinta-ajankohta, jolloin varmistamme takuun voimassaolon.

Annamme tarkempia toimintaohjeita reklamaatiotapauksissa.
 TAKUU

Laitteet / kalusteet: uusilla tuotteilla on valmistajan / maahantuojan myöntämä takuu ja se on voimassa valmistajan / maahantuojan määrittelemien tuotekohtaisten takuuehtojen mukaisesti. Takuuaika vaihtelee tuotteen mukaan kuudesta kuukaudesta (6 kk) kolmeen vuoteen (3 v). Takuu on voimassa vain Suomen rajojen sisäpuolella ja koskee valmistus- ja materiaalivirheitä. Varaosilla ja tarvikkeilla on yhden kuukauden (1 kk) rajoitettu takuu.

Työ: Sam4s-kassakoneiden ohjelmointityö: pyrimme aina tarkkaan ja virheettömään työhön, mutta inhimillisiä virheitä voi sattua. Sen vuoksi on erityisen tärkeää, että asiakas varmistaa heti käyttöönotossa, että ohjelmointi on sovitun mukainen ja kassa toimii virheettömästi tarkistamalla myynnit ja raportit jne. Huomautusaika ohjelmointivirheille on yksi (1) kuukausi kassan toimituksesta.

Muistathan, että:

 • Mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee asiasta välittömästi
  reklamaatio suoraan kuljetusyhiöön ja ilmoita asiasta myös meille.

   
 • Mikäli käyttöönotossa tuote ei toimi oikein / on puutteellinen varusteiden ym. osalta,
  tee asiasta reklamaatio.
   
 • Mikäli tuotteeseen tulee vikaa myöhemmin / tuote ei toimi oikein, tee reklamaatio.
   
 • HOX! Takuunalaisten laitteiden reklamaatioissa / vikatilanteissa ota aina ensin yhteyttä meihin ennen toimenpiteitä, jotta voimme antaa tarvittavat laitekohtaiset toimintaohjeet. Ohjeiden noudattamatta jättäminen voi johtaa takuun raukeamiseen.
   

Lisätietoa ja ohjeita reklamaatiosta.
 YLEISET TAKUUEHDOT LAITTEILLE

1. Takuu koskee valmistus- ja materiaalivirheitä.

2. Takuu ei korvaa virheellisestä kytkennästä, asennuksesta tai käytöstä aiheutuvia virheitä.

3. Takuu ei korvaa mitään välillisiä vahinkoja ja tappioita, jotka aiheutuvat mahdollisesta laitehäiriöstä, huollon tai toimituksen viivästymisestä.

4. Takuu koskee Suomeen ensimmäiselle ostajalle myytyjä laitteita.

5.
Pienlaitteet korjataan pääsääntöisesti maahantuojan huoltopisteessä. Isot laitteet korjataan pääsääntöisesti asiakkaan luona. Pidätämme oikeuden vaihtaa takuuaikana vioittunut laite uuteen samanlaiseen laitteeseen.

6. Takuuhuollon saa suorittaa ainoastaan valmistajan, maahantuojan tai Ravintolalaitepalvelu Vänttisen osoittama huoltoliike.

7. Takuu ei kata eikä korvaa muiden tilaamia huoltotöitä.

8. Takuutyöt suoritetaan normaalina työaikana maanantaista perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana.

9. Kaikki poikkeamat näistä takuuehdoista sovitaan erikseen ja etukäteen ennen työn suorittamista.

10. Takuu ei kata mm. pizzauunien arinakiviä, sisävalojen lamppuja, hehkuja, kärpäs- ja hyönteisloukkujen lamppuja, lasisylintereitä, lasikannuja, luukkujen laseja, piezo- tai sähkösytyttimiä, matalapainesäätimiä, tiivisteitä, painopariloiden kevennysjousia, astianpesukoneiden, yhdistelmä- ja kiertoilmauunien tulovesi- ja poistoletkuja, eikä normaalisti kuluvia osia.

 


TARJOUS

Tarjous on voimassa toistaiseksi, jollei tarjouksen määräaikaa ole erikseen tarjouksessa ilmoitettu. Käytettyjen laitteiden osalta tarjous on voimassa toistaiseksi välimyyntivarauksin. Ravintolalaitepalvelu Vänttinen pidättää oikeiden muuttaa toistaiseksi voimassaolevan tarjouksen ehtoja/hintoja, mitkä ilmoitetaan tehtäessä päivitettyä tarjousta.

Laitekampanjat ovat voimassa tietyn määräajan.
 TIETOSUOJASELOSTE

EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaselosteemme.
 TOIMITTAJAN VASTUU

Ravintolalaitepalvelu Vänttinen ei vastaa asiakkaalle aiheutuvista välillisistä vahingoista, jotka asiakkaalle on mahdollisesti aiheutunut myydystä tuotteesta tai sen johdosta, että tuotetta ei ole toimitettu sopimusehtojen mukaisesti, tai että tilausta ei ole otettu vastaan.

Ravintolalaitepalvelu Vänttinen ei vastaa myöskään vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä (Force Majeure). Ylivoimaisena esteenä pidetään ennalta arvaamatonta olosuhteiden muutosta tai seikkaa kuten lakko, raaka-aineiden puute, tulipalo, tulvat, työsulku, viranomaistoimenpide tai muuta yhtiöstä riippumatonta syytä, joka on sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Ylivoimainen este (Force Majeure) vapauttaa yhtiön noudattamasta sovittua toimitusaikataulua.
 TOIMITUSAIKA

Toimitusaika vaihtelee tuotekohtaisesti aina tilausajankohdan, sen hetkisen varastotilanteen ja tehtaan tuotantotilanteen mukaan. Yleensä toimitusajat ovat varastotuotteille n. 1 - 3 arkipäivää ja tilaustuotteille n. 2 - 6 viikkoa tilauksesta. Pitemmätkin toimitusajat ovat mahdollisia. Tuotteiden toimitusaika ilmoitetaan halutessaan tilausvahvistuksessa.

Varastotuote = ilmoitettu toimitusaika on vahvistettu ja toimitus on nopea, yleisesti 1-3 arkipäivää.

Tilaustuote = ilmoitettu toimitusaika on suuntaa-antava arvio. Tarkemman ajankohdan toimitukselle voimme kertoa, kun tehdas / toimittajamme on vahvistanut toimitusajan, tai kun tuote on saapunut maahan toimitusvarastoon, tai tehdas on saanut sen tuotannosta toimitusvalmiiksi.
 TOIMITUSEHDOT JA TOIMITUSTAVAT

Tavarantoimituksessa logistiikkaketjut kattavat koko maan ja tuotteet tulevat perille nopeasti ja vaivattomasti. Toimitamme laitteet / kalusteet / tarvikkeet edullisesti koko Suomeen!

Tilauskohtaiset toimitusehdot tarkennetaan tilausvahvistuksessa. Yleinen toimitusehtomme on vapaasti varastossamme / toimitusvarastossa. Laitteet voidaan vakuuttaa erillisellä kuljetusvakuutuksella eri sopimuksen mukaan.

HOX! Tuotteita toimitetaan useilta eri toimitusvarastoilta Suomesta oman Rovaniemen varastomme lisäksi. Kaikki toimitusvarastot sijaitsevat Suomessa. Osa tuotteista on varastoitu Suomeen, mutta osa toimitetaan tehdastilauksina / tehdastoimituksina.

Valitsemme aina asiakkaan toiveet huomioon ottaen parhaiten soveltuvan toimitustavan lähetyksen koon ja määräpaikan mukaan. Kerro meille toiveesi miten haluat tuotteet toimitettavan.
 

 

ESIMERKKEJÄ TOIMITUSTAVOISTA


- Matkahuolto: Rahtipussi, Bussirahti (nouto Matkahuollosta), Lähellä-paketti (nouto K-Marketista, Matkahuollosta), Jakorahti (jako perille), Pikarahti, ym.

- Posti: Pikkupaketti, Postipaketti, Express-paketti, Kotipaketti, Kotijakelu 21.

- DB Schenker:
jako vastaanottajalle / nouto terminaalista, ym.

Katso lisätietoa peruskuljetuksesta ja lisäpalveluista.
 
 


DB SCHENKER: PERUSKULJETUS JA LISÄPALVELUT

Peruskuljetus sisältää kuljetusyhtiön arkisin toteuttaman noudon lähettäjältä ja jakelun vastaanottajalle.

Jakelukohteen on oltava miehitettynä klo 8.00–16.00. Lähetys puretaan ajoneuvon välittömään läheisyyteen takalaitanostimella ja pumppukärryllä tai vastaanottajan käyttämällä trukilla.
Lähetys luovutetaan vain rahtikirjaan merkitylle vastaanottajalle.

Etukäteen kuljetusyhtiöltä tilattavat maksulliset lisäpalvelut:

- Lämminkuljetus 1.10.–30.4.
- Pitkän tavaran kuljetus (2,4–6,0 m)
- Jakelu kohteeseen, jota ei ole kiinteästi miehitetty
- Jakelu yksityishenkilöille
- Apumiespalvelu noudossa tai jakelussa lähijakelualueella
- Kuormausnosturipalvelu rajoitetusti lähijakelualueella
- Ennakkoilmoitus/avisointi tekstiviestillä tai puhelimella
- Lähetyksen lyhytaikainen säilytys terminaalissa
- Aikataulutettu jakelu
- Viikonloppujakelu
- Jakelussa sisään kanto vastaanottajan kynnyksen yli
- Vaarallisten aineiden kuljettaminen luokkarajauksin

Lisämaksut:

Mikäli peruskuljetus ei onnistu tai purku viivästyy vastaanottajan virheen tai laiminlyönnin vuoksi (hukka-ajo: asiakas ei paikalla > uusintakäynti, purku yli 30 min), veloitetaan vastaanottajalta lisämaksuja toteutuneen mukaan kuljetusyhtiön palveluhinnaston mukaisesti.
 TOIMITUSEHTOJEN MUUTTAMINEN

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muuttamiseen ilman eri ilmoitusta. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassaoleviin toimitusehtoihin.

Muutettuja toimitusehtoja sovelletaan vain muutosten tekemisen jälkeen tehtyihin tilauksiin.
 


 

^^ Takaisin ylös ^^

<< Tuotteet-sivulle